Montreal Vue

When you want something a little out of the ordinary, a Montreal Vue is a great choice.

As low as €13,026.25
In stock at 88 retailers. See which ones
Only %1 left
SKU
Montreal Vue
Description

Montreal Vue fra Decoflame er en imponerende pejs med "wow-effekt", der kan transformere ethvert rum med sin elegance og funktionalitet.

Denne pejs er tilgængelig i flere smukke finish, herunder klassisk sort, raffineret kobber og luksuriøs messing, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din indretning. Pejsen er designet til at skabe en smuk opdeling mellem rum, så den er ideel til at adskille køkken og stue eller endda badeværelse og soveværelse. Den tilføjer ikke kun en varmekilde og oplevelse, men også værdi til din bolig.

Montreal Vue fås med flere forskellige brændere. Du kan vælge mellem en elektronisk brænder, hvilket giver dig fuld kontrol over flammens intensitet og varmeniveau samt en manuel brænder, som er en mere traditionel brænder. Derudover tilbydes også en af de nyeste innovationer inden for brændere, nemlig Hybrid Mist. Her anvendes der demineraliseret vand som skaber damp, og sammen med LED-lys giver det et imponerende skue med blide, naturtro flammer.

Teknisk information

 
Close

See where you can find the item

Enter your address and select a Decoflame dealer store to see opening hours and stock status. Your location will not be shared.

See where you can find the item

The item can be found at these Decoflame dealers. Your location will not be shared.

Shows nearest dealers for

Change address