Demineraliseret - hvad for noget?

Vand er ikke bare vand - og til Hybrid Mist er det vigtigt, at anvende demineraliseret vand eller også kaldet omvendt osmose vand.

Demineraliseret - hvad for noget?

Er vand ikke bare vand?

an kan godt gå med en formodning om, at vand det "bare" er vand. Men det er det absolut ikke. Der er stor forskel på vand og dets kvalitet, afhængigt af hvor det kommer fra. Det er også derfor, at man kan synes noget vand smager meget bedre.

Når man skal påfylde vand til Hybrid Mist anbefaler vi, at bruge demineraliseret vand i stedet for normalt postevand, da det ikke indeholder kalk, salte og mineraler, hvilket formindsker vækst af bakterier og aflagringer af disse salte i pejsen.

Demineraliseret vand eller omvendt osmose vand kan købes flere steder. Det kan blandt andet købes i bauhaus, matas, thansen, jem og fix og lignende butikker.

Der kan også købes et filter til selv at producere demineraliseret vand. Vi har været på jagt efter et filter, som arbejder godt sammen med hybridpejsen, derfor kan du nu købe det igennem os. Ellers er der naturligvis også andre, der specialiserer sig i disse filtre.

Fremstil demineraliseret vand

Det filter du kan købe her og tilkoble din vandhane derhjemme, hedder et BWT Filter. Det er et helt simpelt filter, som optimerer vandet i forhold til det dét skal anvendes til. Dette system anvendes bl.a. også i catering branchen til foreksempel kaffemaskiner og lignende, hvor det er vigtigt, at vandet er af høj kvalitet hele tiden.

Når du modtager filteret er det samlet og der følger en installationsvejledning med.

Vær obs på, at der er 2 løsninger som skal tages stilling til, inden du bestiller et.

 • Man kan vælge at BWT enheden skal kobles direkte til pejsen = den lukker selv vand ind i kammeret som den skal bruge.

 • Man kan vælge at tilkoble filteret til et vandudtag og tappe vand = vandet påfyldes efterfølgende manuelt hybridpejsen.

Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksus biopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofs besparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.