Fejlkoder Denver Basic
Nem og overskuelig liste over de fejlkoder den elektroniske Denver Basic kan forekomme med.

Fejlkoder

Denver Basic

Display visning Fejl navn System reaktion Forklaring Handling/Løsning
 
Fejlkode 1 SPILL TOP Pejsen antænder ikke bioethanolen eller skifter til "auto-switch-Pejsen antænder ikke bioethanolen eller skifter til "auto-switch-off" mode. Spild sensoren i toppen af pejsen har opdaget spild omkring tankrøret. Tør grundigt omkring tankrøret med køkkenrulle, lad derefter tankdækslet stå åben i mindst en time således eventuelt tilbageværende bioethanol kan fordampe. Derefter luk tank-dækslet og start pejsen normalt. 
Fejlkode 2 SPILL BOTTOM Pejsen antænder ikke bioethanolen eller skifter til "auto-switch-off" mode. Spild sensoren i bunden af pejsen har opdaget spild i sikkerheds-kammeret placeret i bunden af pejsen. Tør grundigt omkring tankrøret med køkkenrulle, lad derefter tankdækslet stå åben i mindst en time således eventuelt tilbageværende bioethanol kan fordampe. Derefter luk tank-dækslet og start pejsen normalt. 
Fejlkode 3 NO FLAME Pejsen går i "auto-switch-off" mode. Pejsen befinder sig i et rum med for meget træk, eller glødetråden er defekt. Reducer træk omkring pejsen ved at lukke vinduer og døre, eventuelt slukke for emhætten. Hjælper dette ikke bedes du kontakte din forhandler eller Decoflame direkte på +45 9630 4800. Sørg for at have din pejs' serienummer klar inden du ringer op. Serienummeret på bagsiden af pejsen, eller i den tilhørende manual.
Fejlkode 4 HOT TEMP. SENSOR Pejsen antænder ikke bioethanolen eller skifter til "auto-switch-off" mode. Den indbyggede temperatur sensor har opdaget en for høj temperatur inde i pejsen. Sørg for at pejsen er blevet installeret korrekt i henhold til tekniske tegninger og pejsens manual og at den har den korrekte ventilation. Hvis fejlen vedbliver kontakt din forhandler eller Decoflame på +45 9630 4800.
Fejlkode 5 HOT EVAPORATOR Pejsen antænder ikke bioethanolen eller skifter til "auto-switch-off" mode. Den indbyggede temperatur sensor har opdaget en for høj temperatur inde i pejsen. Sørg for at pejsen er blevet installeret korrekt i henhold til tekniske tegninger og pejsens manual og at den har den korrekte ventilation. Hvis fejlen vedbliver kontakt din forhandler eller Decoflame på +45 9630 4800.
Fejlkode 6

EMPTY FUEL TANK

Pejsen forsøger ikke at antænde bioethanolen og kan ikke startes før den bliver tanket. Der er enten for lidt brændstof i brændstoftanken eller også er den helt tom. Lad pejsen være tændt, således det er muligt at høre brændstofniveau indikatoren og start påfyldning af brændstof ifølge vejledningen i pejsens manual afsnit 6.

Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksus biopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofs besparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.