Close

Simon Bak

Vi havde to store rum og vi var meget i tvivl om, om vi skulle lægge dem sammen eller hvad kompromis vi kunne finde og det var der Kjell han kom ind i billedet, nede fra Decoflame, og lave denne her pejs på mål til vores væg, så den passede i dimensioner og så videre. Og det blev skræddersyet dertil. Og der fik vi jo det her view herigennem, hvor vi kan stå oppe i køkkenet og lave mad, men vi kan også kigge på vores gæster der sidder og hygger nede i vores entre eller vores stue. Så det er jo et godt kompromis.

Det er lokalproduceret, det ligger lige nede rundt om hjørnet, det er dansk design og det er skræddersyet. Det er lavet til vores hus. Der var mange værdier der opfyldte noget for os.

Det er vigtigt for os at det skal være kompromisløst og vi skal også have et skræddersyet koncept hvor at det er en totalløsning, det hele det bliver installeret og vi skal ikke rigtig gøre noget. Vi tog afsted på et weekendophold, så kom vi hjem og så er der sat en pejs ind i vores væg. Vi skal ikke gøre noget, der er fejet efter dem og døren er lukket efter dem.
Quote

Det er lokalproduceret, det er dansk design og det er skræddersyet. Der var mange værdier der opfyldte noget for os.