Close

Preben Christensen

Vi har altid elsket hyggen omkring en pejs. Så da vi skulle indrette vores nye Menzer-Kristensen hus ved Flensborg fjord, besluttede vi hurtigt at huset naturligvis skulle indeholde en pejs. Valget faldt på en pejs fra Decoflame, fordi designet er meget smukt, dekorativt og passer perfekt ind i vores ønske om af skabe en naturlig overgang fra køkkenet til opholdsstuen samt til trappen ned til stueetagen. Pejsen danner, på en smuk og dekorativ måde, midtpunktet i huset og bliver beundret af alle.

I vinterhalvåret, når blæsten og regnen rammer huset og bølgerne bruser ind på stranden, er det enormt hyggeligt at opleve de rolige flammer i pejsen. Fantastisk råhygge! Desuden kan pejsen på omkring 20 minutter hæve temperaturen med 4-5 grader – en dejlig fyldig varme. At vide at pejsen ikke belaster miljøet bevirker, at man bruger den med god samvittighed. Pejsen er desuden også økonomisk i brug.

Det har også været meget positivt at opleve virkelig god service fra firmaet omkring praktiske spørgsmål. Decoflame er et firma med et meget seriøst forhold til alle sine produkter og, vigtigst af alt, har ansatte som praktiserer dette på en dedikeret måde. Åben kommunikation, god service og hurtig levering.

Quote

Decoflame er prikken over i'et.