Denver Basic F3

Decoflame er stolte af at præsentere vores nye bioethanolbrænder "Denver Basic F3". Dette er vores nyeste kvalitetsbrænder til en budgetvenlig pris, der giver dig en enklere løsning på at opgradere dit hjem med en stilfuld bioethanolbrænder.

Denver Basic F3 er tilgængelig fra midt Juni 2023

As low as €3,930.00
In stock at 88 retailers. See which ones
Only %1 left
SKU
Denver Basic F3
Description

Denver Basic F3 har en simplere styring, der gør det nemt at tænde og slukke for brænderen. Med tre forskellige flammetrin kan du justere flammens størrelse og intensitet efter dine ønsker. Det er en nem og bekvem måde at tilpasse varmen og atmosfæren i dit hjem.

For at gøre Denver Basic F3 til en prisvenlig model har vi forenklet produktionsmetoden. Bundkassen på brænderen er ikke malet, men stadig af den høje kvalitet man forventer af Decoflame. Dette betyder, at du får en stilfuld brænder til en endnu mere overkommelig pris.

Den primære forskel mellem Denver Basic F3 og vores originale Denver Basic er, at F3-modellen ikke har et Bluetooth-modul. Hvis du ønsker en brænder, der kan betjenes via en smartphone eller tablet, anbefaler vi vores Denver Basic model. Men hvis du bare ønsker en stilfuld bioethanolbrænder med enkel betjening og tre flammetrin, så er Denver Basic F3 det perfekte valg.

Denver Basic F3 er en fantastisk tilføjelse til Decoflames sortiment af bioethanolbrændere. Med sin enkle betjening, tre flammetrin og prisvenlige produktionsmetode er det den perfekte løsning for dem, der ønsker at opgradere deres hjem med en stilfuld brænder uden at bruge for mange penge.

Teknisk information

There are no file attachments for this product.
 
Close

See where you can find the item

Enter your address and select a Decoflame dealer store to see opening hours and stock status. Your location will not be shared.

See where you can find the item

The item can be found at these Decoflame dealers. Your location will not be shared.

Shows nearest dealers for

Change address