Espoo Ceiling

Mød Espoo, den nyeste tilføjelse til vores kollektion af lofthængte biopejse fra Decoflame. Espoo er designet til dem, som sætter pris på kvalitet og hygge. Kan med fordel anvendes både i den private bolig, såvel som i virksomheder.

Espoo er tilgængelig nu!

As low as €4,040.50
In stock at 88 retailers. See which ones
Only %1 left
SKU
Espoo Ceiling
Description

Introduktion til vores nyeste design: 
Espoo er en innovativ bioethanolbrænder, der kombinerer avancerede funktioner med fokus på design og sikkerhed.

Et påfyldningssystem med en ekstern elektronisk pumpe, giver flere fordele for brugeren. Det giver en mere præcis, kontrolleret og drypfri påfyldningsproces. Ved påfylning kan pumpestudsen nemt frigives med en mekanisme på pejsen.

Med traditionelle manuelle metoder, kan der værre større risiko for spild eller overfyldning. Her derimod, dispenseres bioethanolen nøjagtigt; det er både bekvemt og brugervenligt. 

Den indbyggede sensor registrerer temperaturen på brænderen, som helt forhindrer genopfyldning, hvis tanken stadig er varm eller i brug. 
Biobrænderen startes nemt og hurtigt på tændingsknappen. Det betyder, at man helt undgår udfordringer med tændstikker eller lighter. 

Design og funktion
Med loftmodellen, er det muligt justere højden, da den som standard leveres med en smart teleskopstang. Den børstede rustfri teleskopstang tilføjer et minimalistisk udtryk til pejsen. Loftmodellen kan dreje 360°, så man kan nyde pejsen, uanset hvor man sidder.

Teknisk information

 
Close

See where you can find the item

Enter your address and select a Decoflame dealer store to see opening hours and stock status. Your location will not be shared.

See where you can find the item

The item can be found at these Decoflame dealers. Your location will not be shared.

Shows nearest dealers for

Change address