Hvad er en elektronisk biopejs?
En elektronisk biopejs anvender bioethanol, som består af 96,5% ren sprit. Derfor er der ingen behov for hverken aftræk eller skorsten.

2 typer elektroniske biopejse

Denver e-Ribbon # Denver Basic

Biopejse # traditionelle pejse

I modsætning til mere traditionelle pejse anvender Decoflames pejse kun bioethanol, som består af 96,5% rent sprit. Det vil sige, at der ikke er behov for hverken aftræk eller skorsten. Der dannes derfor ikke røg eller aske, som man kender fra de mere konventionelle pejse og brændeovne som brænder fossile brændstoffer mm.

En biopejs må ikke sidestilles med en konventionel pejs som primær varmekilde. En biopejs er en sekundær varmekilde, som kan supplere med en hurtig varmekilde på en kølig dag. Biopejsen fungerer godt sammen med genvækstsystemer i huset, som kan transportere den hurtige varme rundt.

Biopejsene er nemme at installere, hvad enten det er en væghængt, fritstående eller indbygningsmodel. Indbygningspejsen kræver lidt mere i forhold til konstruktion af væggen. Dette løses dog let med de medfølgende tegninger, der følger biopejsen.

I forhold til valget af biopejs, er det en god idé at undersøge hvor stort et rum den skal stå i grundet iltforbruget. Vælg derfor en biopejs der størrelsesmæssigt passer til rummet.

Du kan kontakte os her for råd og vejledning.

Denver e-Ribbon # Denver Basic

Begge elektroniske biopejse har et lukket system, udstyret med en bioethanolbrænder med det patenterede CEVB Technology (Controlled Ethanol Vapor Burning). Dette avancerede forbrændingssystem gør det muligt at styre pejsen med fjernbetjening eller med en smart enhed (Bluetooth) via vores Decoflame App.

Denver e-Ribbon er luksusudgaven med et intuitivt touch-display, som giver let forståelige meddelelser samt feedback-beskeder. Med Decoflames unikke løsning med en optil 8m lang flammelinje og utallige muligheder for kreative efter-mål løsninger, er mulighederne for en custom-made biopejs til den enkelte stor.

LCD touch-displayet, den radiofrekvenstyrede fjernbetjening eller smartenheden gør biopejsen både smart og brugervenlig, hvis der er mange personer inde over betjeningen af biopejsen.

Denver Basic er en fantastisk biobrænder med mange af de samme funktioner, som man ser ved Denver e-Ribbon. Den har et kontrol panel og kan også betjenes via App eller fjernbetjening. En elektronisk biopejs, som er udviklet til hverdagens brug i hjemmet, intuitiv og sikker.

Foskellen er, at Denver e-Ribbon kan tilkobles et eksternt tanksystem og Smart-Home system, samt bestilles med TV-Temp. Sensor. Samtidig fås brænderen med Infinite Fire.

For begge modeller gælder, at den patenterede CEVB-teknologi gør det muligt for brugeren at kontrollere flammeintensiteten og dermed varmeeffekten i seks flammeniveauer samt overvåge brændstofniveauet i tanken. En større tankvolumen – sammenlignet med en manuel brænder – mindsker hyppigheden af genopfyldninger.

De er begge udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom spild-, temperatur- og niveau-sensorer, med automatiske meddelelser under drift for tryghed for brugeren.
Vær altid agtpågivende og fornuftig, når der er med åben ild at gøre.

Læs mere om sikkerhed her. 

Denver e-Ribbon 

Fjernbetjening
Styring med smart enhed via App
6-trins flammeregulering (1-5 & Eco-Wave)
LCD touch-display
Oplysninger om driftsstatus og brændstofniveau
Sikkerhedskammer
Systemlækagesensor med automatisk afbrydelse
Lang flammelinje
Eco-Wave
Smart-Switch
Ekstra mulighed for:
TV-temperaturføler med automatisk afbrydelse
Ekstern tank med automatisk brændstofpåfyldningssystem
Bluetoothforbindelsen kan kombineres med et Smart-Home.system via et RS-232-kabel.

Denver Basic

Fjernbetjening
Styring med smart enhed via App
6-trins flammeregulering (1-5 & Eco-Wave)
Kontrol panel
Oplysninger om driftsstatus og brændstofniveau
Sikkerhedskammer
Systemlækagesensor med automatisk afbrydelse
Eco-Wave

Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksus biopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofs besparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.