NYHED - Espoo lofthængt biopejs
Organisk, kvalitet og hygge er bare nogle af de synonymer der kan sættes på vores flotte nyhed Espoo Ceiling.

Elektronisk tænding og ekstern pumpe

Den smarte (og hyggelige)e biopejs

Design, funktion og sikkerhed

Espoo er en innovativ bioethanolbrænder, der kombinerer avancerede funktioner med fokus på design og sikkerhed.

Nye features
Som noget helt nyt, kan man nemt og hurtigt tænde for biopejsen på tændingsknappen der er installeret. Det betyder, at man helt undgår brug af tændstikker eller lighter, noget vi har erfaret , nogle synes kan virke utrygt.

Et påfyldningssystem med en ekstern elektronisk pumpe, giver flere fordele for brugeren; præcis, kontrolleret og drypfri påfyldningsproces.

Den indbyggede sensor registrerer temperaturen på brænderen. Det vil sige, at man helt forhindrer genopfyldning, hvis tanken stadig er varm fra tidligere eller stadig er i brug.  Det giver en tryghed i den daglige håndtering af biopejsen.

Flere modeller
Espoo kommer i både en lofthængt model samt en gulvmodel. Med et strengent design og minimalistisk udtryk som oser af kvalitet, får man en biopejs, der helt sikkert vækker begejstring. På den lofthængte model, kan man både  dreje selve pejsen 360 grader, så man kan nyde pejsen, uanset hvor man sidder og justere højden, da den som standard leveres med en smart teleskopstang.
Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksus biopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofs besparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.